SAMS

[vc_separator type=”transparent” position=”center” width_in_percentages=”” up=”-36″ down=”0″]

SAMS™ är ett affärsstödssystem som hanterar administration av arbets-processen för företag och institutioner som erbjuder reglerad eller oreglerad vuxen-utbildning.

Systemets uppbyggnad kring logiska processflöden och inbyggda kontrollfunktioner säkerställer kvaliteten i hantering av kurser, elever, betyg och betygskataloger.

SAMS™ är kostnadseffektivt och möjliggör  flexibel implementering och anpassning efter varje kunds unika behov. Samarbete med kvalitativa drift- och utvecklingsleverantörer säkerställer en mycket hög grad av tillgänglighet, snabb problemlösning och enkelhet i anpassning av nya funktioner.

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Våra konsulter kan göra stor skillnad

Vi på SAMS vet att administrationen är hjärtat i utbildningsverksamheten och att varje arbetsplats är i behov av en administratör med spetskompetens som är självgående, snabb och serviceinriktad. Vi vet av erfarenhet att skol-verksamheten ofta befinner sig under tidspress och är i behov av extrapersonal under arbetstoppar. Vi på SAMS har möjlighet att erbjuda din verksamhet adminkonsulter för tidsbegränsade uppdrag och vi kan snabbt leverera en kompetent extraresurs.

I våra kontakter med utbildningsföretag har vi sett stora behov av förbättringar i effektivitet, kvalitetssäkring och arbetsprocesser. Förbättringar som kan frigöra tid för andra uppgifter.

Baserat på den gedigna kompetens som SAMS har kring utbildningsadministrativa processer och med den erfarenhet vi har från ett antal olika aktörer inom utbildningsområdet, stora som små, kan vi göra stor skillnad. Vi kan komma in och lösa ett akut problem eller göra en fullständig genomgång av administrationens processer.

Vi kan också erbjuda kompetent och erfaret personaltillskott vid perioder av ökat tryck på er organisation.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”15605″ img_size=”full” qode_css_animation=”element_from_right”][vc_empty_space][vc_column_text]Kontakta oss för en första diskussion och offert.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]